Wednesday, 23 March 2011

LIFE


 ENTAH LAH.. BILA LAH KEHIDUPAN TOK BETUL2 AKAN SEMPURNA.. AKU TAUK AKU HANYA MAMPU BERSERAH..BERSERAH AKAN TAKDIR.. SETIAP KALI NAK BERCINTA JAK MESTI AKAN JD MCM TOK.. MUNGKIN AKU X PERLU BERCINTA KAH..??? AKU XDA JAWAPAN UNTUK SEMUA YA...

SINCE 2008 BLA AKU NAK BERCINTA MESTI CINTA YANG AKU RASA BAHAGIA,HAPPY AKAN MULA HILANG.. HILANG DARI DUNIA SEMENTARA AKU TOK.. TAPI AKU MASIH DI DLM LINGKUNGAN KESABARAN AKU..

AKU CUMA MAOK ORG2 DI SISI AKU BAHAGIA N SENTIASA KEKAL HAPPY.. BIARLAH AKU YANG SEBALIKNYA.. WLAUPUN AKU X HAPPY TAPI MEMBUATKAN ORG LAIN HAPPY ADALAH PRINSIP AKU.. MUNGKIN AKU X AKAN PNAH KECAPI APA YG AKU MOX..

KEHIDUPAN JUAK MENGAJAR AKU AKAN KETABAHAN UNTUK MELALUI AND MENGHARUNGI BATASAN2 KEHIDUPAN,SELOK BELOK RINTANGAN,LUMRAH AKAN KEHIDUPAN,TURUN NAIK SESEBUAH KEHIDUPAN WALAUPUN TERPAKSA MELALUI ARUS YANG KUAT..

TERINGIN GLAK NAK JUMPA YG BETUL2 MEMBUATKAN AKU TENANG UNTUK HADAPI ARUS BERSAMA2... YANG ADA CUMA KETIDAKPERCAYAAN DAN TERUS MELAKUKAN TANPA PERTANYAAN.. SUNGGUH TIDAK ADIL KERANA BAGI KU..HARUS KE SESEORANG YG MENCINTAI MENDAHULUKAN PERBUATAN SEBELUM MENGETAHUI PUCUK PANGKAL ??? MUNGKIN BAGI SESETENGAH ORG ITU BIASA TAPI BAGI AKU ITU PENTING UNTUK MENGAJAR DIRI NILAI KEHIDUPAN BERCINTA.

SEKARANG MATLAMAT AKU ADALAH UNTUK TERUSKAN KEHIDUPAN SEDIA ADA DAN AKAN LARI DARI ORG2 YANG SEBEGITU.. BUKAN APA,YANG ADA HANYALAH UNTUK MENGELAK.. ORG KATA " BAIK MENGELAK@MENCEGAH DARI TIDAK BERBUAT LANGSUNG...

AKU TETAP DENGAN CARA AKU SEKARANG... AKU TAHU APA YANG AKU BUAT DAN KTK ORG X AKAN PENAH TAUK PUN.

As Salam.

Yang benar.
NAOZANE KAZUYOSHI aka ADZLAN JULYHI aka APEXNo comments: